Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-directrice bekritiseert Movie Park: 'Heeft weinig met films te maken'

23-03-2018, 23.17 uur

De directrice van Walibi Holland is niet echt onder de indruk van Movie Park Germany. In een interview heeft Mascha van Till geen goed woord over voor het bekende Duitse filmpark, dat ze als een grote rivaal ziet.

Volgens Van Till is Movie Park op dit moment de belangrijkste concurrent van Walibi Holland. "Dat park biedt ook attracties zoals wij ze hebben, maar dan niet zo heel gaaf", aldus de directrice in gesprek met BNR Nieuwsradio. "Dat vind ik werkelijk."

Bovendien heeft Movie Park Germany volgens de Walibi-bazin "maar weinig met films te maken". "Ze hebben wat karakters uit films die ze gebruiken, maar het heeft geen filmthema. Althans, ik heb het niet kunnen opmerken toen ik daar was."

Walibi Holland en Movie Park Germany liggen op zo'n honderd minuten rijden van elkaar. Naast het Duitse pretpark noemt Van Till ook andere vrijetijdsbestedingen als concurrenten, zoals games, restaurants en bioscopen. "Je moet zo onderscheidend zijn dat je bestaansrecht hebt. Tieners komen naar ons toe. Ik geloof niet in meer van hetzelfde."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be