Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Zo verbergt Disneyland Paris de steigers bij spookhuis Phantom Manor

23-03-2018, 12.01 uurBeeld: @DlrpExpress, @ED92live

Spookhuis Phantom Manor in Disneyland Paris staat de komende maanden in de steigers. Maar om te voorkomen dat bezoekers tegen een opvallende stalen constructie aan moeten kijken, hangt er sinds vandaag een gigantisch doek voor de gevel.

Daarop staat een onheilspellende afbeelding van het griezelige landhuis, met bliksemschichten en donkere wolken. De zijkanten van de steigerconstructie zijn ingepakt met groene camouflagenetten.

Phantom Manor is sinds maandag 8 januari gesloten. Het beroemde spookhuis ondergaat de grootste renovatie sinds de opening in 1992. Disney heeft nog niet bekendgemaakt wat er precies met de attractie gaat gebeuren. De werkzaamheden duren tot komend najaar.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be