Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Nieuwe ontwerpen voor Moulin Rouge-achtbaan in Europa-Park

22-03-2018, 14.14 uur

Europa-Park heeft nieuwe ontwerpen vrijgegeven voor Eurosat - CanCan Coaster. De overdekte achtbaan Eurosat uit 1989 wordt op dit moment omgebouwd tot een rollercoaster met een Moulin Rouge-thema. Bezoekers van het Duitse attractiepark wanen zich straks in de bekende Parijse nachtclub.

Op nieuwe tekeningen zijn de wachtrij en het rijkelijk gedecoreerde station van de attractie te zien. Voor de entree komt een watershow. Daarnaast werd vandaag het uiterlijk van de nieuwe treinen onthuld op een persconferentie. Er is ook een speciale themasite gelanceerd.

Eurosat, gelegen in het Franse themagebied van Europa-Park, gaat in de zomer open. Er komen twee stations, waarvan één voor ritjes met een virtualreality-bril. Het baanverloop van de negenhonderd meter lange achtbaan blijft nagenoeg gelijk. Ook de iconische spiraallift van ruim 25 meter hoogte zal blijven staan.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be