Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Directrice Disneyland Paris vertrekt na anderhalf jaar

22-03-2018, 15.39 uur | Reacties

De directrice van Disneyland Paris vertrekt. Zo'n anderhalf jaar na haar aanstelling verlaat Catherine Powell het Europese Disney-resort. Ze verruilt haar baan in Parijs voor een plek op het hoofdkantoor in Californië.

Daar gaat ze leiding geven aan de nieuwe Western Region-afdeling van Disney Parks and Resorts, met Walt Disney World in Florida, Disneyland in Californië én Disneyland Paris. Onder de Eastern Region vallen Shanghai Disney, Hong Kong Disneyland en Tokyo Disney.

"Ik wil iedereen bedanken voor de vriendelijke felicitaties", laat Powell op Twitter weten. "Mijn rol wordt groter nu ik de exploitatie van de parken in Californië en Florida ook onder mijn hoede neem. Ik neem geen afscheid, want ik zal altijd verbonden blijven aan Disneyland Paris."

Powell begon in juli 2016 bij Disneyland Paris. Onder haar leiding lag de focus voornamelijk op het renoveren van attracties en het vernieuwen van het entertainmentaanbod, met shows en festivals rond Star Wars en Marvel. Bovendien werd er onlangs een gigantische uitbreiding van het Walt Disney Studios Park aangekondigd. Die moet in 2025 af zijn.

Het is nog niet bekend wie Powell in Parijs gaat opvolgen. Haar voorganger Tom Wolber hield het ook anderhalf jaar vol.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be