Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Brutale geldroof uit hotel Disneyland Paris

21-03-2018, 12.36 uur

Gemaskerde mannen hebben deze week een gewapende overval gepleegd op een hotel bij Disneyland Paris. In de nacht van maandag op dinsdag drongen drie criminelen het Radisson Blu Hotel binnen, gelegen naast het Disney-golfpark. Eén van de mannen had een pistool bij zich.

Eenmaal binnen eisten de overvallers dat receptionisten de kluis van het hotel aanwezen. Die maakten ze vervolgens open met behulp van een boor, melden regionale media. Naar verluidt is er 46.000 euro buitgemaakt.

"Gelukkig waren er geen gasten aanwezig en raakten onze medewerkers niet gewond", laat de manager van het hotel weten. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart. Daarvoor worden onder meer de bewakingsbeelden bekeken.

Radisson Blu Hotel is een officieel partnerhotel van Disneyland Paris, met een gratis shuttle naar de Disney-parken.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be