Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe lanceerachtbaan Efteling wordt familieattractie: niet over de kop

06-04-2018, 20.20 uur | Reacties

Goed nieuws voor bang aangelegde Efteling-bezoekers: de nieuwe achtbaan van de Efteling wordt een attractie voor het hele gezin. In 2020 wil de Efteling een opzienbarende rollercoaster met een lancering openen, maar van een extreme rit zal geen sprake zijn. Het sprookjespark zet in op een grote familieattractie die geschikt is voor bijna alle leeftijden.

Dat kan Looopings als eerste melden. De lanceerachtbaan gaat dan ook níet over de kop. Bovendien ligt het tempo relatief laag, net als bij bijvoorbeeld de Bob. Op die manier wil de Efteling een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken.

De rollercoaster komt te liggen op een nieuw stuk park tussen het Efteling Hotel en de Traptreintjes. Vooralsnog gaat de Efteling uit van 2020 als openingsjaar, maar de gemeente heeft tot nu toe nog geen toestemming gegeven voor de bouw.

Over de nieuwe attractie wordt steeds meer duidelijk. Afgelopen maand kwam al naar buiten dat de Efteling heeft gekozen voor een achtbaan met een lancering. Het park heeft zelf nog niets bekendgemaakt over het attractietype. Tot nu toe zijn alleen de locatie en het geplande openingsjaar bevestigd.

Meer Efteling
Reacties