Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verrast bezoekers met exclusieve vip-prijzen

20-03-2018, 18.26 uur

Bezoekers van Disneyland Paris maken komende maand kans op exclusieve prijzen. Wie in de periode van maandag 9 tot en met vrijdag 27 april een bezoek brengt aan de Disney-parken, kan meedoen aan een speciale Disney-quiz via Facebook Messenger.

Winnaars worden getrakteerd op bijzondere vip-ervaringen, waaronder een privérit in vliegsimulator Star Tours, een meet-and-greet met Jack Sparrow bij Pirates of the Caribbean, een fotoshoot met Mickey en Minnie Mouse en een kijkje achter de schermen bij Disney Stars on Parade. Ook worden er diners, goodiebags, cadeaubonnen en PhotoPass+-kaarten weggegeven.

De actie heet 'Les jours Très Très Magiques'. Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn en een geldig entreebewijs voor de Disney-parken hebben. Er worden dagelijks zeven winnaars gekozen tussen 10.30 en 16.30 uur.

In dezelfde periode vindt in het Disneyland Park ook het Festival of Pirates and Princesses plaats.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be