Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: vernieuwde Python in de Efteling maakt eerste testrit

20-03-2018, 13.08 uur

De vernieuwde Python in de Efteling heeft vanochtend voor het eerst een testrit gemaakt. Het attractiepark deelde een video waarop te zien is hoe een trein het volledige circuit aflegt. "Het ging fantastisch en we zijn super trots", laat de Efteling weten. De baan is iets stiller geworden.

De afgelopen maanden is het grootste gedeelte van de achtbaan gesloopt en opnieuw opgebouwd, inclusief de beroemde loopings en kurkentrekkers. Alleen het gedeelte tussen de remmen en de eerste afdaling bleef staan. Het baanverloop werd niet aangepast.

Vorige week zijn de oude en de nieuwe baan op elkaar aangesloten met behulp van een speciaal verbindingsstuk. De werkzaamheden liggen nog steeds op schema. Inmiddels komt de heropening in zicht. Die vindt plaats op zaterdag 31 maart.

De Efteling belooft dat de 'nieuwe' Python een stuk soepeler wordt dan voorheen. Hoe snel de rollercoaster exact gaat, wordt later bekend.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be