Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: dit is de vernieuwde Main Street van Walibi Holland

28-03-2018, 17.54 uur

De Main Street van Walibi Holland heeft een ingrijpende make-over gehad. Onder de noemer 'Festivalization' zijn de gebouwen in het themagebied de afgelopen weken opnieuw geschilderd, met felle kleuren, hippe Engelse termen en trendy symbolen.

Ook het interieur van enkele gebouwen werd vernieuwd. Een standbeeld van mascotte Walibi heeft plaats moeten maken voor een kunstwerk met gekleurde fietsen. Bovenop de uitgang staat nu de tekst "It was all a dream". In de naastgelegen Hall of Fame - het overdekte gedeelte bij lanceerachtbaan Xpress - is een muur opgeknapt.

Het pretpark liet zich inspireren door de stijl van de Londense wijk Camden Town. Dat stadsdeel staat bekend om bonte gevels met grote letters en veel prullaria.

Walibi gaat aanstaande vrijdag weer open voor publiek. Looopings kreeg vandaag alvast een voorproefje van de veranderingen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be