Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult details over spectaculaire nieuwe Marvel-show

20-03-2018, 21.01 uur

Disneyland Paris heeft vanavond meer informatie naar buiten gebracht over de nieuwe show Marvel: Super Heroes United, die in juni in première gaat. De spectaculaire voorstelling staat bol van de stunts en speciale effecten, waaronder videoprojecties, indoor vuurwerk en indoor drones. Er is ook een nieuw ontwerp onthuld.

De live-action-productie combineert een podium van vierhonderd vierkante meter met één van de grootste led-schermen van Europa, voor een epische 180 graden-beleving. "Adembenemende effecten en de innovatieve technieken zorgen voor een unieke, meeslepende ervaring", laat Disneyland Paris weten. Er wordt gebruikgemaakt van meer dan dertig videoprojectoren.

Marvel: Super Heroes United draait om het ultieme gevecht tussen de kwaadaardige Thanos en de superhelden van de Avengers, waaronder Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, Doctor Strange, Nebula, Scarlet Witch en de Hulk.

De show is straks meerdere keren per dag te zien in het vernieuwde Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. Daar werd in het verleden theatershow CinéMagique opgevoerd. De voorstelling is onderdeel van Marvel-festival Summer of Super Heroes, dat loopt tot eind september.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be