Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris onthult details over spectaculaire nieuwe Marvel-show

20-03-2018, 21:01 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft vanavond meer informatie naar buiten gebracht over de nieuwe show Marvel: Super Heroes United, die in juni in première gaat. De spectaculaire voorstelling staat bol van de stunts en speciale effecten, waaronder videoprojecties, indoor vuurwerk en indoor drones. Er is ook een nieuw ontwerp onthuld.

De live-action-productie combineert een podium van vierhonderd vierkante meter met één van de grootste led-schermen van Europa, voor een epische 180 graden-beleving. "Adembenemende effecten en de innovatieve technieken zorgen voor een unieke, meeslepende ervaring", laat Disneyland Paris weten. Er wordt gebruikgemaakt van meer dan dertig videoprojectoren.

ZIE OOK: Drie nieuwe Marvel-shows in Disneyland Paris

Marvel: Super Heroes United draait om het ultieme gevecht tussen de kwaadaardige Thanos en de superhelden van de Avengers, waaronder Spider-Man, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, Doctor Strange, Nebula, Scarlet Witch en de Hulk.

De show is straks meerdere keren per dag te zien in het vernieuwde Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. Daar werd in het verleden theatershow CinéMagique opgevoerd. De voorstelling is onderdeel van Marvel-festival Summer of Super Heroes, dat loopt tot eind september.

ZIE OOK: Disneyland Paris bouwt Rock 'n' Roller Coaster om tot Iron Man-achtbaan

Reacties
Bijdrage