Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Alles over Symbolica in online Efteling-encyclopedie

17-03-2018, 17.41 uurBeeld: Nick Jespers

Alle beschikbare informatie over de nieuwste attractie van de Efteling wordt nu op één plek gebundeld. Symbolica is toegevoegd aan Eftepedia, de grootste Efteling-encyclopedie ter wereld. In het onafhankelijke online naslagwerk wordt het Paleis der Fantasie tot in detail beschreven.

Verspreid over tientallen pagina's komt de hele attractie aan bod. Zo heeft iemand de moeite genomen om alle geheimtaal-teksten in de wachtrij in kaart te brengen en te vertalen. Er bestaat ook een overzicht van alle hofregels van Symbolica.

Verder is er niet alleen aandacht voor de scènes en de personages, maar ook voor de geschiedenis en de techniek van de attractie. Symbolica ging ruim acht maanden geleden open.

Eftepedia werd in 2014 gelanceerd. Inmiddels staan er al bijna tweeduizend pagina's online.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be