Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Parkeerplaats van Attractiepark Slagharen gaat één dag dicht

19-03-2018, 13.58 uur

Een opvallende beslissing van Attractiepark Slagharen: de parkeerplaats van het pretpark gaat voor één dag dicht. Aanstaande dinsdag is het park gewoon geopend, maar op het parkeerterrein vinden dan werkzaamheden plaats.

"De afgelopen maanden hebben we de infrastructuur van onze parkeerplaats grondig aangepakt", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Voor de laatste fase van de renovatie moet er nog één nieuwe laag asfalt aangebracht worden. Dat gebeurt op dinsdag 20 maart."

Bezoekers die dinsdag langskomen, kunnen hun auto voor één keer op een andere plek neerzetten. "Daar hebben we rekening mee gehouden. Er is in ieder geval voldoende parkeerruimte beschikbaar."

Slagharen heeft sinds dit seizoen ook een nieuwe hoofdingang en een vernieuwd entertainmentaanbod.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be