Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: medewerker Disneyland Paris zingt bezoekers toe tijdens storing

15-03-2018, 19.33 uur | Reacties

Een medewerker van Disneyland Paris heeft bezoekers op een wel heel bijzondere wijze vermaakt tijdens een storing bij een attractie. Toen Pirates of the Caribbean stilviel, pakte het personeelslid een microfoon om wachtende gasten toe te zingen.

Hij bedacht ter plekke een speciale piratenversie van de Britney Spears-hit Toxic uit 2004, met zinnen over flessen rum. Op Twitter verscheen een video van het komische tafereel. Normaal gesproken wordt de microfoon gebruikt voor serieuze omroepberichten.

De bewuste medewerker heeft zelf ook gereageerd. "Ik besloot te improviseren om de gasten vermaken", schrijft cast member Manuel Rizzi op Twitter. "Dus ik zei tegen mezelf: wat als ik Britneys wereldhit zou transformeren tot een piratenlied?"Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be