Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: medewerker Disneyland Paris zingt bezoekers toe tijdens storing

15-03-2018, 19.33 uur

Een medewerker van Disneyland Paris heeft bezoekers op een wel heel bijzondere wijze vermaakt tijdens een storing bij een attractie. Toen Pirates of the Caribbean stilviel, pakte het personeelslid een microfoon om wachtende gasten toe te zingen.

Hij bedacht ter plekke een speciale piratenversie van de Britney Spears-hit Toxic uit 2004, met zinnen over flessen rum. Op Twitter verscheen een video van het komische tafereel. Normaal gesproken wordt de microfoon gebruikt voor serieuze omroepberichten.

De bewuste medewerker heeft zelf ook gereageerd. "Ik besloot te improviseren om de gasten vermaken", schrijft cast member Manuel Rizzi op Twitter. "Dus ik zei tegen mezelf: wat als ik Britneys wereldhit zou transformeren tot een piratenlied?"



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be