Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Stormloop op exclusieve Python-souvenirs in de Efteling

31-03-2018, 15:10 uur | Reacties

Honderden Efteling-fans hebben vanochtend in de rij gestaan voor exclusieve Python-souvenirs. Ter gelegenheid van de heropening van de bekende achtbaan verkocht het attractiepark moeren van de oude baan, voor 30 euro per stuk. Binnen een half uur waren alle vijfhonderd exemplaren uitverkocht.

Direct na de parkopening stond er een gigantische rij voor de souvenirkar in het Ruigrijk. Die strekte zich uit tot visrestaurant De Meermin. Medewerkers deelden kaartjes met nummers uit om alles in goede banen te laten verlopen.

ZIE OOK: Efteling brengt nieuwe Python-pins uit

Bij het openen van de poorten om 10.00 uur ontstond geduw en getrek. Eén bezoeker raakte gewond aan zijn voet. Hij moest met ernstige pijn naar de huisartsenpost worden gebracht.

Op Marktplaats is inmiddels een levendige handel losgebarsten in de gewilde moeren. Op sommige exemplaren is al enkele honderden euro's geboden. Elke moer is genummerd. Er zit een certificaat van echtheid bij. De onderdelen zijn afkomstig uit de liftheuvel van de Python. Daar zijn alle moeren vervangen.

Vanaf vandaag zijn er ook Python-pins en -truien verkrijgbaar. Die zijn nog niet uitverkocht. Er zijn 1200 setjes van drie pins gemaakt.ZIE OOK: Efteling heropent Python na megarenovatie: dit is er veranderd

Reacties
Bijdrage