Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vernieuwt toiletten bij Carnaval Festival

10-03-2018, 19.04 uur | Reacties

Efteling-bezoekers kunnen voortaan in stijl naar het toilet gaan bij Carnaval Festival. Het toiletgebouw bij de vrolijke attractie onderging afgelopen week een opknapbeurt. Daarbij werden de wc's voorzien van een carnavalesk thema, met Carnaval Festival-mascotte Jokie in de hoofdrol.

Alle toilethokjes zijn nu van binnen en van buiten gedecoreerd. Op de deuren en muren staan enorme kleurrijke tekeningen van figuren en scènes uit Carnaval Festival. Zo kunnen gasten tijdens het toiletteren bijvoorbeeld kijken naar een aap met een banaan in zijn hand. Naast de urinoirs voor heren staat een afbeelding van Manneken Pis.

Eerder werden de verschoningsruimtes bij de toiletten in het attractiepark al vernieuwd. Daar hangen tegenwoordig Jokie-decoraties gebaseerd op een nabijgelegen attractie.

Jokie is de gastheer van Carnaval Festival. Hij heeft ook zijn eigen animatieserie.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be