Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Jack Sparrow krijgt eigen show in Disneyland Paris

09-03-2018, 20:03 uur | Reacties

Jack Sparrow, misschien wel de beroemdste piraat ter wereld, krijgt zijn eigen show in Disneyland Paris. Het hoofdpersonage uit de Pirates of the Caribbean-reeks wordt één van de sterren van het Festival of Pirates and Princesses, dat plaatsvindt van 31 maart tot en met 31 mei.

Bezoekers van het Disneyland Park kunnen de geliefde piraat straks zes keer per dag aan het werk zien tijdens 'Hoist the Flag, Mateys!': een interactieve voorstelling op het piratenschip van Captain Hook in themagebied Adventureland. Sparrow gaat in de vijftien minuten durende show op zoek naar nieuwe piraten.

ZIE OOK: Disneyland Paris kondigt nieuwe show aan: 'Gigantisch interactief spektakel'

Verder komt er vier keer per dag een tien minuten durende act met verschillende Disney-prinsessen: 'Princess Promenade'. Daarbij laten ook Elena of Avalor en Sofia the First - bekend van tv-series op kinderzender Disney Junior - zich zien. Daarnaast zijn er meet-and-greets met prinsessen én piraten.

Hoogtepunt van het Festival of Pirates and Princesses wordt de interactieve openluchtshow Disney Pirate or Princess: Make your Choice! in themadeel Main Street U.S.A., waarbij bezoekers zelf een kant moeten kiezen. Er doen vele tientallen artiesten aan mee.

ZIE OOK: Disneyland Paris organiseert festival met piraten en prinsessen

Reacties
Bijdrage