Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Island Family Theme Park

Oeps: man bestelt per ongeluk oude draaimolen voor 280.000 euro

10-03-2018, 11.22 uur

Een man heeft via een online veiling per ongeluk een nostalgische draaimolen besteld voor 280.000 euro. Hij deed een bod op een 114 jaar oude carrousel uit het voormalige Britse pretpark Pleasure Island. Volgens de koper bracht hij het bod onbedoeld uit toen hij het venster wilde afsluiten.

Hij bood 180.000 pond, ongeveer 203.000 euro. Inclusief veilingkosten en belasting komt het totale bedrag uit op 248.000 pond, zo'n 280.000 euro. Naast de man heeft niemand een bod uitgebracht op de attractie.

Volgens veilinghuis Prestige Auctions is het uitgebrachte bod wel degelijk bindend. Toch is er nog hoop voor de pechvogel, afkomstig uit het Engelse Lincolnshire. "We zijn er niet op uit om levens van mensen kapot te maken", laat een woordvoerder weten aan regionale media. Het bod wordt geannuleerd zodra er een andere koper is gevonden.



Meer Pleasure Island Family Theme Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be