Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Ook restaurants Efteling blijven straks langer open

09-03-2018, 17:43 uur | Reacties

Niet alleen de attracties van de Efteling zijn vanaf eind maart langer geopend. Bezoekers kunnen straks ook langer blijven hangen in de restaurants van het attractiepark. Dat blijkt uit een personeelsmemo die Looopings heeft ingezien.

Vanaf maandag 26 maart gaan de wachtrijen bij attracties in de Efteling pas dicht als het park sluit. Dat nieuwe beleid heeft ook veel gevolgen voor de horecalocaties. Hoelang de restaurants open zullen blijven, is afhankelijk van de drukte in het park.

ZIE OOK: Efteling gaat overstag: attracties voortaan open tot sluitingstijd park

Bij gemiddelde drukte kunnen Efteling-bezoekers tot dertig minuten na parksluiting terecht bij pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, zelfbedieningsrestaurant Het Witte Paard, à-la-carterestaurant Panorama, Droomvlucht-restaurant De Gulden Gaarde en snackcounter De Hongerige Machinist. Bij grote drukte is dat drie kwartier.

De Steenbok blijft op gemiddelde dagen drie kwartier langer open. Op drukke dagen sluit het snackrestaurant bij de Bob een uur later. Gasten zijn bij gemiddelde drukte nog 75 minuten na parksluiting welkom bij de Octopus, het zelfbedieningsrestaurant bij PandaDroom. Als het druk is in het park, gaan de deuren pas anderhalf uur later dicht.

"Voor de andere locaties wordt niet gecommuniceerd dat deze later sluiten dan parksluiting, maar het is wel mogelijk dat deze ook langer open blijven", staat in de interne memo.

ZIE OOK: Video: Efteling-bezoeker scoort gratis frikandellen

Reacties
Bijdrage