Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Paddenstoelen in de Efteling al vier maanden afgesloten

16-03-2018, 17.35 uur | ReactiesBeeld: @The__Kevin_

Een deel van het Sprookjesbos in de Efteling is al meer dan vier maanden afgesloten. Verschillende grote paddenstoelen in het Kabouterdorp zijn sinds begin november vorig jaar niet toegankelijk voor publiek. Deze week werden tijdelijke hekken bij het tafereel vervangen door een houten schuttinkje.

"Dit 65 jaar oude sprookje is toe aan een onderhoudsbeurt", vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Dat vergt een zorgvuldige voorbereiding. De bouwtechnieken van toen zijn immers heel anders dan die van nu."

Het is nog niet bekend wanneer de opknapbeurt daadwerkelijk kan beginnen. "Maar de voorbereidingen lopen al." De voorlichter benadrukt dat de paddenstoelen voorlopig wel gewoon zichtbaar blijven. "Het is alleen niet meer mogelijk om er doorheen te lopen."

Op dit moment is ook Sneeuwwitje niet in het Sprookjesbos te vinden vanwege groot onderhoud.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be