Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Voel je Lara Croft en ontsnap uit een nieuwe Tomb Raider-escape room

10-03-2018, 16.41 uur

Een nieuwe escape room neemt bezoekers mee naar de wereld van heldin Lara Croft uit de actiefilm Tomb Raider. In Londen is Tomb Raider: Escape opengegaan. Wie naar binnen durft, moet fysieke obstakels overwinnen en mysterieuze puzzels oplossen om heelhuids naar buiten te komen.

Deelnemers wacht een dertig minuten durende beleving met speciale effecten, verspreid over meerdere ruimtes. De explosieve finale bestaat uit een kabelbaan. Bijzonder is dat er originele decorstukken uit de film worden gebruikt.

"Je beleeft het verhaal van de film terwijl je jezelf waant op de filmset", vertelt hoofdrolspeelster Alicia Vikander in een video. De escape room in Oost-Londen is niet voor iedereen toegankelijk. Filmmaatschappij Warner Bros. laat voorlopig alleen prijswinnaars toe.

Tomb Raider draait vanaf komende week in de bioscoop. In 2001 en 2003 verschenen er ook al Tomb Raider-films, toen met Angelina Jolie in de rol van Lara Croft.



Meer escape rooms
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be