Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling start proef met Boarding Pass bij Symbolica

09-03-2018, 11.49 uurBeeld: @jordyvz01, @arendo_geense

De Efteling heeft vanochtend een reserveringssysteem geïntroduceerd bij de nieuwste attractie Symbolica. Bezoekers die het Paleis der Fantasie willen betreden, moeten bij wijze van experiment eerst een gratis Boarding Pass aanvragen voor een tijdstip naar keuze.

Dat kan via de officiële Efteling-app of met behulp van kaartautomaten naast de attractie. Per kwartier wordt een maximum aantal personen toegelaten, waardoor de rij kort blijft. De Efteling belooft dat de wachttijd maximaal vijftien minuten bedraagt.

Medewerkers delen speciale flyers uit met een uitleg over het systeem. De single riders-rij blijft wel gewoon geopend. Tussen 16.00 en 18.00 uur is de attractie vrij toegankelijk, zonder reserveringen.

De testperiode bij Symbolica is iets eerder gestart dan verwacht. Eigenlijk zou de Boarding Pass deze maand alleen in de weekenden gebruikt worden. Als de proef een succes is, wordt het systeem definitief ingevoerd. Dat gebeurt eind deze maand ook bij de Python.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be