Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt historische naam na negen jaar terug

21-03-2018, 14.31 uur

Een feest van herkenning voor Efteling-fans: het attractiepark gaat een historische naam hergebruiken. Een nieuw eettentje bij de Python krijgt de naam De Likkebaerd. Die term zal Efteling-liefhebbers van het eerste uur bekend voorkomen.

De Likkebaerd was namelijk ook de naam van het fastfoodrestaurant dat van 1984 tot 2009 naast de beroemde achtbaan te vinden was. In 2009 maakte het horecapunt plaats voor horecacomplex Station de Oost. Nu, negen jaar later, keert De Likkebaerd terug in een vernieuwde vorm.

De nieuwe Likkebaerd bevindt zich pal naast de ingang van de Python, schuin tegenover Station de Oost. Het bouwwerk is ontworpen door Jeroen Verheij. Er worden gezonde grillgerechten verkocht, waaronder een runderburger, een kipspies en een vegetarische spies. De opening vindt in april plaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be