Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Vakantiehuisjes Beekse Bergen onbewoonbaar na brand

08-03-2018, 09.41 uur

Verschillende vakantiehuisjes in Safaripark Beekse Bergen zijn onbewoonbaar geworden door een brand. In drie bungalows op het vakantiepark in Hilvarenbeek heeft woensdagochtend brand gewoed. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Het vuur ontstond rond 06.00 uur in één vakantiehuisje en sloeg over naar twee naastgelegen chalets. Er vielen geen gewonden, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Gelukkig waren er geen gasten aanwezig." De schade is groot. Over de mogelijke oorzaak wil de voorlichtster niets kwijt zolang het onderzoek loopt.

Eind januari ontstond er ook al een brand in het vakantiepark van Beekse Bergen, na een inbraak. Toen is er aangifte gedaan van brandstichting. Opvallend is dat die brand ook plaatsvond op een woensdagochtend rond 06.00 uur.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be