Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bob in de Efteling vanaf zaterdag eindelijk weer open

30-03-2018, 14.40 uurBeeld: Gianni Beckers

Na vierenhalve maand kunnen Efteling-bezoekers dit weekend eindelijk weer een ritje maken in de Bob. De achtbaan was sinds halverwege november gesloten vanwege technische problemen. Vanaf zaterdag is de Bob weer in bedrijf, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Vorig jaar kampte de Bob met veel storingen. Daarop besloot de Efteling de attractie voor langere tijd te sluiten. "Zodat we de tijd hebben om te zoeken naar een structurele oplossing", zei een voorlichtster toen.

Eigenlijk zou de heropening van de 33 jaar oude bobsleebaan op zondag plaatsvinden. Dat wordt dus een dag eerder dan gepland. Bezoekers moeten er wel rekening mee houden dat de Bob wordt gesloten als het regent, om te voorkomen dat karretjes door de remmen heen schieten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be