Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nederlandse achtbaanfan Jessica (22) wil RollercoasterGirl worden

07-03-2018, 16.05 uur

Een Nederlandse pretparkfan is in de race om de officiële 'achtbaanbabe' van Europa-Park te worden. Het Duitse attractiepark organiseert een verkiezing voor vrouwelijke achtbaanliefhebbers. De winnares mag zich een jaar lang RollercoasterGirl noemen. Jessica de Jong (22) uit Lelystad zit bij de laatste tien overgebleven kandidaten.

"Het lijkt me geweldig om het gezicht van Europa-Park te mogen zijn", vertelt De Jong aan Looopings. "Ik ben helemaal gek van pretparken. Zo was ik vier jaar lang operator in Walibi Holland, waar ik onder meer Lost Gravity bestuurd heb." Haar favoriete rollercoaster is de lanceerachtbaan Blue Fire in Europa-Park.

De Jong was onlangs al in Europa-Park voor een speciale castingdag. Als ze wint, krijgt ze dit jaar onbeperkte toegang tot het park. Daarnaast mag ze tal van andere Europese attractieparken bezoeken. Ook doet de toekomstige RollercoasterGirl via social media verslag van exclusieve evenementen.

"Ik hoop dat Nederlandse pretparkfans die Looopings lezen mij een steuntje in de rug willen geven", zegt ze. Stemmen op De Jong kan tot 21 maart via de officiële website van de verkiezing. Daar staat een knop met de tekst 'Vote for your TOP 3 now!'.

De wedstrijd wordt voor de tweede keer gehouden. Vorig jaar won de Duitse tiener Julia Schwab.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be