Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenboerderij Molenwaard

Nieuw Nederlands themapark geopend: 'Dit moet een succes worden'

30-03-2018, 14.00 uur

Nederland is een themapark rijker. Vandaag opent het nieuwe kinderpretpark Avonturenboerderij Molenwaard de poorten. De educatieve bestemming, gelegen in het Zuid-Hollandse dorpje Groot-Ammers, staat in het teken van boerderijen en de natuur.

Avonturenboerderij Molenwaard is een initiatief van Van Hoorne Entertainment, bekend van entertainmentacts in onder meer de Julianatoren, Burgers' Zoo en Duinrell. Mascottes zijn boerderijbewoners Fien en Teun. Het duo heeft een gelijknamige tv-serie op RTL Telekids.

Het park draait om kleinschalige interactieve belevingen rond het Hollandse landleven, waaronder een trekkerbaan, een wilgendoolhof, een bijenstal, een oude molen, een moestuin, een manege met pony's, een groente- en fruitkas, speeltoestellen, een vlindertuin en weides met boerderijdieren.

"We hebben goud in handen", denkt eigenaar Michael van Hoorne. "Een park met deze activiteiten bestaat nog niet. We leren kinderen waar hun eten vandaan komt, in combinatie met shows en veel dieren. Ik weet het zeker, dit moet een succes worden."

Het pretpark is tot en met eind oktober geopend. De online entreeprijs varieert van 6,50 euro tot 12,50 euro, afhankelijk van de drukte. Op hoogseizoendagen zijn er presentaties en theatershows.

Meer Avonturenboerderij Molenwaard
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be