Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris staat stil bij Internationale Vrouwendag

06-03-2018, 17.42 uurBeeld: @ED92live

Disneyland Paris viert dit jaar voor het eerst Internationale Vrouwendag. Op donderdag 8 maart vinden er daarom speciale activiteiten plaats in het Disneyland Park. Zo worden 150 dames getrakteerd op een gratis make-up-behandeling en een fotosessie door de beroemde Parijse fotostudio Studio Harcourt.

Daarvoor kunnen vrouwelijke bezoekers terecht in Videopolis, het grote theater tussen Buzz Lightyear Laser Blast en Star Tours: The Adventures Continue in themagebied Discoveryland.

Verder laat Minnie Mouse zich voor één keer zien bij meet-and-greet-locatie Meet Mickey Mouse in Fantasyland. Ook kunnen gasten 's ochtends om 10.45 uur op de foto met Doornroosje bij Royal Castle Stage, het openluchttheater naast het Disney-kasteel.

's Middags om 12.15 en 13.15 uur is er een miniparade met de Disney-prinsessen Cinderella, Tiana en Rapunzel. Ook Frozen-heldinnen Anna en Elsa zijn dan van de partij.

Disneyland Paris benadrukt in een persbericht dat 49 procent van alle medewerkers vrouw is.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be