Attractiepark Toverland

Nieuwe website van Toverland gelanceerd

14-03-2018, 18:09 uur | Reacties

De website van Toverland is in een nieuw jasje gestoken. Het attractiepark in Noord-Limburg introduceerde onlangs al een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De nieuwe Toverland-site, die vandaag gepresenteerd werd, sluit daarbij aan.

"Bij de ontwikkeling van de site stonden beleving en gebruiksvriendelijkheid centraal", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We maken gebruik van video's en grote afbeeldingen om de bezoeker direct een goed beeld te geven van Toverland." Het ontwerp is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons.


ZIE OOK: Dit is het nieuwe logo van Toverland

Ook de nieuwe gebieden Avalon en Port Laguna, die komende zomer opengaan, hebben al een plekje gekregen. De website is te bezoeken in vier verschillende talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans. Het hoofdmenu bestaat uit de vijf categorieën Attractiepark, Praktische info, Groepen, Business & Events en Over Toverland.

Het ontwerpen en bouwen van de site nam zo'n negen maanden in beslag. Voor het project werkte Toverland samen met het Eindhovense internetbureau Partout.

ZIE OOK: Toverland kiest voor nieuwe slogan

Reacties