Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling wil nieuw parkeerterrein aanleggen

27-02-2018, 16.38 uur | Reacties

De Efteling wil een extra parkeerplaats aanleggen voor zo'n 1500 auto's. Het parkeerterrein moet komen te liggen naast de provinciale weg N261, ten zuid-oosten van het attractiepark. Dat maakte Efteling-directeur Fons Jurgens vandaag bekend bij de presentatie van het ontwerpbestemmingsplan 'Wereld van de Efteling 2030'.

Op de eerder aangekondigde uitbreidingsplannen van de Efteling kwamen veel reacties. Naar aanleiding van die aandachtspunten en gesprekken met milieuorganisaties zijn enkele aanpassingen doorgevoerd.

Jurgens noemt het huidige plan "de optimale mix voor omwonenden, natuur en milieu en de Efteling", weet het Brabants Dagblad. Er moet ook een nieuwe toegangsweg aangelegd worden. De Efteling wil tot 2030 doorgroeien naar zeven miljoen jaarlijkse bezoekers.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be