Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Avondspektakel Disney Illuminations in Disneyland Paris geannuleerd

25-02-2018, 23.59 uur

Een flinke tegenvaller voor bezoekers van Disneyland Paris vanavond. Avondshow Disney Illuminations ging onverwachts niet door. Voor zover bekend is het de eerste keer dat het spektakel geannuleerd werd sinds de première in het voorjaar van 2017.

Eigenlijk had Disney Illuminations om 21.00 uur moeten beginnen. Volgens een woordvoerder werd de show niet opgevoerd "wegens onvoorziene technische problemen". De voorlichter biedt excuses aan voor het ongemak.

Disney Illuminations, de opvolger van Disney Dreams!, is sinds 25 maart 2017 dagelijks te zien bij sluitingstijd van het Disneyland Park. De show bestaat uit videoprojecties, fonteinen, lichteffecten en vuurwerk bij het kasteel van Doornroosje. Er komen scènes voorbij uit films als The Lion King, Finding Nemo, The Little Mermaid, Pirates of the Caribbean, Star Wars en Frozen.

Eerder deze maand ging Disney Stars on Parade niet door. Dat was vanwege de hevige sneeuwval.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be