Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Binnenkort te koop: miniatuurversies van bekende Efteling-sprookjes

26-02-2018, 14.19 uur

Enkele bekende taferelen uit het Sprookjesbos van de Efteling worden uitgebracht als miniaturen. Efteling-fans kunnen komend najaar beeldjes van De Sprekende Papegaai, de wachters van De Indische Waterlelies en het kasteel van de stiefmoeder van Sneeuwwitje in huis halen.

De miniaturen zijn onderdeel van een speciale Efteling-miniatuurcollectie van de firma Luville. Die is verkrijgbaar in het attractiepark en bij verschillende tuincentra. De afgelopen jaren verschenen er al miniatuurversies van tientallen sprookjeshuisjes en Efteling-bewoners.

Op de websites van tuincentra zijn de nieuwe beeldjes al te reserveren. De papegaai kost online 22,99 euro. Voor het kasteel wordt 54,99 euro gevraagd. Beide wachters gaan voor 28,50 euro over de toonbank. Daarnaast worden een elfje (18,99 euro) en elfenkoning Oberon (29,99 euro) uit Droomvlucht aan de collectie toegevoegd.

Overigens is Sneeuwwitje de komende maanden niet in het Sprookjesbos te vinden vanwege een grote renovatie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be