Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Herbeleef rampenfilm San Andreas in 4D-attractie

24-02-2018, 20.23 uur

Een Italiaans pretpark presenteert dit jaar een attractie die in het teken staat van de bekende rampenfilm San Andreas. Bezoekers van Gardaland kunnen de blockbuster uit 2015 binnenkort herbeleven dankzij een 3D-film met speciale effecten. Komend voorjaar opent de vijftien minuten durende San Andreas 4-D Experience.

Voor de attractie worden originele beelden uit de film gebruikt. Het verhaal gaat over een reddingspiloot, gespeeld door Dwayne Johnson, die na een zware aardbeving in Californië alles op alles zet om samen met zijn ex-vrouw hun dochter te redden.

De San Andreas 4-D Experience bevindt zich in het Time Voyagers-theater, met een scherm van dertien meter breed en zes meter hoog. De afgelopen jaren werden daar onder meer films van Ice Age en SpongeBob SquarePants vertoond. Gardaland gaat weer open op donderdag 29 maart.



Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be