Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Liseberg

Omstreden rockband Pussy Riot geeft optreden in pretpark

24-02-2018, 19.26 uur

De controversiële punkrockband Pussy Riot geeft dit jaar voor het eerst een optreden in een pretpark. Op 15 juni is de provocerende Russische groep te gast in het Zweedse attractiepark Liseberg. Het concert begint om 21.00 uur.

Pussy Riot staat bekend om felle kritiek op de Russische president Vladimir Poetin en de Amerikaanse president Donald Trump. In veel nummers staan ook mensenrechten en feminisme centraal. In 2012 werden enkele leden van de band opgepakt na een protestactie tegen Poetin.

Toegang tot het concert zit inbegrepen bij de entreeprijs van het park. Een kaartje kost 100 Zweedse kronen, ongeveer 10 euro. Voor de attracties moet apart betaald worden. Naast Pussy Riot zijn komende zomer ook onder meer Tove Lo, Queens of the Stone Age en The Offspring te gast in Liseberg.

Meer Liseberg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be