Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nog meer projecties tijdens Winter Efteling

24-10-2011, 21.04 uur

Morgen maakt Bart de Boer zijn plannen voor de Winter Efteling bekend. Wij nemen de Efteling-directeur graag wat werk uit handen, dus hier alvast het belangrijkste nieuws: niet alleen Villa Volta zal 's winters worden uitgerust met een projectie.

De Efteling heeft de smaak van het projecteren te pakken. Ook de buitenzijdes van De Vliegende Hollander en het Spookslot komen in de wintermaanden tot leven dankzij de veelgeroemde videomapping-techniek. De Efteling huurde daarvoor het Nederlandse bedrijf Muse in.

Hoewel De Vliegende Hollander zelf dit winterseizoen gesloten blijft, zal er in het havenstadje dus wel iets te beleven zijn. En rond het Spookslot dwalen na zonsondergang straks geprojecteerde geesten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be