Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium in winterslaap: geen entreekaarten te koop

20-02-2018, 13.41 uur

Walibi Belgium opent over minder dan zes weken de poorten, maar de website van het Belgische pretpark is nog steeds niet bijgewerkt. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld nog geen entreekaarten verkrijgbaar.

Wie online toegangsbewijzen probeert te bestellen, krijgt de melding "Momenteel geen tickets beschikbaar". Daarmee is Walibi Belgium één van de weinige grote attractieparken in Europa dat nog niet is gestart met de ticketverkoop voor het komende seizoen. Ook abonnementen zijn nog niet te koop.

Dit jaar opent het park de nieuwe achtbaan Tiki-Waka, maar ook daar is online nog niets over te vinden. Op de homepage staat nog altijd een filmpje van het afgelopen Halloween-seizoen.

Overigens wordt de officiële Walibi Belgium-app al jaren niet meer bijgewerkt.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be