Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Opknapbeurt bij Efteling-sprookje Sneeuwwitje begint eerder dan gepland

19-02-2018, 14.46 uurBeeld: @Eftelwesley

De megarenovatie van Sneeuwwitje in de Efteling is eerder begonnen dan gepland. Eigenlijk zou de grote onderhoudsbeurt op 26 februari starten, maar het bekende sprookje in het Sprookjesbos is al sinds afgelopen week niet toegankelijk. Er zijn bouwhekken neergezet.

De komende maanden wordt zowel de grot met de zeven dwergen als het kasteeltje van de stiefmoeder van Sneeuwwitje vernieuwd. Volgens de huidige planning duurt de verbouwing tot en met 5 juli. Waarschijnlijk kan het naastgelegen kasteeltje al eerder heropend worden.

Sneeuwwitje is al in het Sprookjesbos te vinden sinds 1952. De huidige grot stamt uit 1975. Het kasteel met de toverspiegel en de vergiftigde appel werd in 1999 toegevoegd. "Zo'n iconisch tafereel willen we koesteren", zei een woordvoerster eerder.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be