Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vrouw in scootmobiel breekt been in attractie Efteling

18-02-2018, 14.27 uurBeeld: Rieny de Brouwer

Een vrouw in een scootmobiel heeft zondagmiddag haar been gebroken in de Efteling-attractie Fata Morgana. Dat melden betrokkenen aan Looopings. Na het ongeval is de attractie stilgelegd en ontruimd.

Het incident vond rond 13.00 uur plaats. Naar verluidt ging het mis toen de vrouw in het station van de attractie uit haar scootmobiel probeerde te stappen. Vervolgens kwam ze ongelukkig ten val.

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is Fata Morgana weer geopend voor publiek. "Het ongeluk staat namelijk los van de werking van de attractie", laat een Efteling-woordvoerster weten. "Dat neemt niet weg dat het voor deze mevrouw natuurlijk ontzettend vervelend is."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be