Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert reisgids: 'Perfecte handleiding voor een bezoek'

18-02-2018, 19.15 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen een speciaal fotoboek mee naar huis nemen. In de souvenirwinkels van de Disney-parken is sinds kort een nieuwe versie van de 'souvenir guide' te koop. Daarin worden de attracties en shows in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park beschreven, verdeeld per park en themagebied.

Het 64 pagina's tellende boek kan gebruikt worden als reisgids tijdens een eerste bezoek, maar fungeert ook als een blijvende herinnering aan een Disney-trip. "Een perfecte handleiding voor een bezoek aan Disneyland Paris", zegt een woordvoerster.

De nieuwste toevoegingen - Disney Stars on Parade, Disney Illuminations en Hyperspace Mountain - ontbreken niet. Ook de Disney-hotels, -restaurants en -winkels komen aan bod, net als de geschiedenis van het resort.

De teksten in het fotoboek zijn zowel Frans- als Engelstalig. De gids is voor 9,99 euro te koop bij de Storybook Store in het Disneyland Park, de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park, World of Disney in Disney Village en de souvenirwinkels in de Disney-hotels.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be