Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert reisgids: 'Perfecte handleiding voor een bezoek'

18-02-2018, 19:15 uur | Reacties

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen een speciaal fotoboek mee naar huis nemen. In de souvenirwinkels van de Disney-parken is sinds kort een nieuwe versie van de 'souvenir guide' te koop. Daarin worden de attracties en shows in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park beschreven, verdeeld per park en themagebied.

Het 64 pagina's tellende boek kan gebruikt worden als reisgids tijdens een eerste bezoek, maar fungeert ook als een blijvende herinnering aan een Disney-trip. "Een perfecte handleiding voor een bezoek aan Disneyland Paris", zegt een woordvoerster.


ZIE OOK: Disney-collectie van Nikkie Plessen nu verkrijgbaar in Disneyland Paris

De nieuwste toevoegingen - Disney Stars on Parade, Disney Illuminations en Hyperspace Mountain - ontbreken niet. Ook de Disney-hotels, -restaurants en -winkels komen aan bod, net als de geschiedenis van het resort.

De teksten in het fotoboek zijn zowel Frans- als Engelstalig. De gids is voor 9,99 euro te koop bij de Storybook Store in het Disneyland Park, de Walt Disney Studios Store in het Walt Disney Studios Park, World of Disney in Disney Village en de souvenirwinkels in de Disney-hotels.

ZIE OOK: Binnenkort te koop in Disneyland Paris: maquette van sprookjeskasteel

Reacties