Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam opent duurste attractie in zomer 2018

12-02-2018, 16.29 uur

Madurodam voegt komende zomer een nieuwe attractie toe. Het Haagse themapark opent een overdekte belevenis die draait om de Nederlandse overwinning op het water. De bouw gaat naar verwachting 1,5 miljoen euro kosten. Daarmee wordt het de duurste attractie uit de geschiedenis van Madurodam.

"De exacte details houden we nog even geheim", zegt een woordvoerster. "Er komen interactieve elementen en speciale effecten, waardoor je als bezoeker het gevoel krijgt dat het water echt tegen de poorten aan slaat."

De voorlichtster spreekt over het "meest ambitieuze project ooit". "In financiële zin, maar ook qua omvang, mankracht en manuren." Het exterieur wordt een replica van een "een markant gebouw dat symbool staat voor een belangrijk moment in onze strijd tegen het water". De opening moet nog vóór de zomervakantie plaatsvinden.

De nieuwigheid wordt de vijfde overdekte attractie in het park, na Zo Groot is Oranje (2014), Hof van Nederland (2015), Het verhaal van George (2016) en Nieuw Amsterdam (2017).

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be