Madurodam

Madurodam opent duurste attractie in zomer 2018

12-02-2018, 16:29 uur | Reacties

Madurodam voegt komende zomer een nieuwe attractie toe. Het Haagse themapark opent een overdekte belevenis die draait om de Nederlandse overwinning op het water. De bouw gaat naar verwachting 1,5 miljoen euro kosten. Daarmee wordt het de duurste attractie uit de geschiedenis van Madurodam.

"De exacte details houden we nog even geheim", zegt een woordvoerster. "Er komen interactieve elementen en speciale effecten, waardoor je als bezoeker het gevoel krijgt dat het water echt tegen de poorten aan slaat."


ZIE OOK: Video: Madurodam opent nieuwe attractie

De voorlichtster spreekt over het "meest ambitieuze project ooit". "In financiële zin, maar ook qua omvang, mankracht en manuren." Het exterieur wordt een replica van een "een markant gebouw dat symbool staat voor een belangrijk moment in onze strijd tegen het water". De opening moet nog vóór de zomervakantie plaatsvinden.

De nieuwigheid wordt de vijfde overdekte attractie in het park, na Zo Groot is Oranje (2014), Hof van Nederland (2015), Het verhaal van George (2016) en Nieuw Amsterdam (2017).

ZIE OOK: Madurodam presenteert plannen voor twee nieuwe attracties

Reacties