Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Eén dode bij nachtelijk ongeluk in Duinrell

11-02-2018, 14.07 uur

Na een ongeluk op het parkeerterrein van Duinrell is vannacht één persoon overleden. Dat meldt de politie. In de nacht van zaterdag op zondag raakte een auto met drie inzittenden te water bij de parkeerplaats van het Wassenaarse attractiepark.

De drie mannen woonden tijdelijk in een huisje op het vakantiepark van Duinrell. Ze kwamen niet uit Nederland. Eén man die in de auto zat, is in het ziekenhuis overleden. Een ander slachtoffer, een 28-jarige man, is aangehouden. Hij was vermoedelijk de bestuurder.

Hulpdiensten kregen om 03.15 uur een melding. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Duikers van de brandweer hebben twee mannen uit de auto gehaald. De derde wist met hulp van de duikers zelf op de kant te komen. Een kraan heeft de auto uit het water getakeld.

Het incident vond plaats op parkeerterrein P4 van Duinrell, dat 's nachts is afgesloten voor bezoekers. De politie gaat uit van een eenzijdig ongeval.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be