Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoeker filmt planeten Droomvlucht met noodverlichting aan

11-02-2018, 15.55 uur

Altijd al willen weten hoe Droomvlucht in de Efteling eruitziet met de lampen aan? Een Efteling-fan heeft de sterren en planeten in de attractie gefilmd tijdens een technische storing, terwijl de noodverlichting aanstond. Dat leverde bijzondere beelden op.

In de video is te zien hoe de 'zwevende' planeten en luchtkastelen in werkelijkheid gewoon aan kabels hangen. Ook de tunnel met fonkelende sterren komt in beeld. Die scène is in de praktijk niets meer dan een lange gang met doeken en lampjes.

Efteling-liefhebbers die liever in sprookjes blijven geloven, kunnen de video beter overslaan. "Waarschuwing: kan de illusie verstoren", waarschuwt de maker.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be