Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Geert Wilders met PVV-fans in de Efteling

10-02-2018, 14.31 uur

PVV-leider Geert Wilders heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Efteling. De politicus trakteerde twintig trouwe PVV-fans op een dagje pretpark. Daarbij maakte hij meerdere rondjes in zijn favoriete attractie Droomvlucht. Ook Fata Morgana en de nieuwe attractie Symbolica werden niet overgeslagen.

Dat is te zien op foto's die op social media verschenen. Verder werd er gegeten in restaurant Het Wapen van Raveleijn. Wilders en zijn gezelschap kregen geen privébehandeling: de groep moest gewoon in de rij staan. Wel waren er veel beveiligers aanwezig.

Efteling-fan Wilders was in eerste instantie van plan om tien mensen mee te nemen. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen - na enkele dagen al bijna tweeduizend - koos hij uiteindelijk voor het dubbele aantal.

De lijsttrekker belooft op Twitter dat er in de toekomst meer Efteling-uitjes komen."Er zijn zo veel aanmeldingen dat we het na zaterdag gaan herhalen, om ook anderen een kans te geven een keer mee te gaan."Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be