Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Foto's: Geert Wilders met PVV-fans in de Efteling

10-02-2018, 14:31 uur | Reacties

PVV-leider Geert Wilders heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Efteling. De politicus trakteerde twintig trouwe PVV-fans op een dagje pretpark. Daarbij maakte hij meerdere rondjes in zijn favoriete attractie Droomvlucht. Ook Fata Morgana en de nieuwe attractie Symbolica werden niet overgeslagen.

Dat is te zien op foto's die op social media verschenen. Verder werd er gegeten in restaurant Het Wapen van Raveleijn. Wilders en zijn gezelschap kregen geen privébehandeling: de groep moest gewoon in de rij staan. Wel waren er veel beveiligers aanwezig.

ZIE OOK: Geert Wilders neemt trouwste fans mee naar de Efteling

Efteling-fan Wilders was in eerste instantie van plan om tien mensen mee te nemen. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen - na enkele dagen al bijna tweeduizend - koos hij uiteindelijk voor het dubbele aantal.

De lijsttrekker belooft op Twitter dat er in de toekomst meer Efteling-uitjes komen."Er zijn zo veel aanmeldingen dat we het na zaterdag gaan herhalen, om ook anderen een kans te geven een keer mee te gaan."ZIE OOK: 'Bijna tweeduizend aanmeldingen voor PVV-uitje naar de Efteling'

Reacties
Bijdrage