Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vrouw wordt ten huwelijk gevraagd in Efteling-achtbaan Baron 1898

08-02-2018, 18.41 uurBeeld: Indira van Meer

Een vrouw is vandaag op een wel heel bijzondere wijze ten huwelijk gevraagd in de Efteling. Het aanzoek vond plaats tijdens een ritje in achtbaan Baron 1898. Toen de trein van de dertig meter hoge dive coaster net vóór de eerste afdaling werd stilgezet, verscheen op de grond een gigantisch spandoek met een romantische boodschap.

Dat is te zien op foto's van Efteling-fan Indira van Meer. Op het doek stond de tekst: "Lieve Nina, wil je met mij trouwen? Want door jou krijg ik vlinders in mijn buik." De afzender: Raymond Ceuleers uit Breda.

"Ik heb het spandoek gelezen en ik heb volmondig 'ja' geroepen", vertelt kersverse verloofde Nina van Hulten uit Drunen op Facebook. "Het is een moment dat ik nooit meer zal vergeten. Ik stap nu voortaan met een speciaal gevoel de Baron in!" Haar toekomstige man Ceuleers: "De Efteling heeft dit super geregeld voor ons."

De Efteling is vaker het toneel voor hartverwarmende huwelijksaanzoeken. Zo werd vorig jaar nog een vrouw ten huwelijk gevraagd in de houten achtbaan Joris en de Draak. Een jaar eerder gingen mannelijke Efteling-bezoekers op hun knieën op de tribune van de show Raveleijn en voor het entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be