Efteling

Vrouw wordt ten huwelijk gevraagd in Efteling-achtbaan Baron 1898

08-02-2018, 18:41 uur | ReactiesFoto: Indira van Meer

Een vrouw is vandaag op een wel heel bijzondere wijze ten huwelijk gevraagd in de Efteling. Het aanzoek vond plaats tijdens een ritje in achtbaan Baron 1898. Toen de trein van de dertig meter hoge dive coaster net vóór de eerste afdaling werd stilgezet, verscheen op de grond een gigantisch spandoek met een romantische boodschap.

Dat is te zien op foto's van Efteling-fan Indira van Meer. Op het doek stond de tekst: "Lieve Nina, wil je met mij trouwen? Want door jou krijg ik vlinders in mijn buik." De afzender: Raymond Ceuleers uit Breda.


ZIE OOK: Romantisch: huwelijksaanzoek in achtbaan Efteling

"Ik heb het spandoek gelezen en ik heb volmondig 'ja' geroepen", vertelt kersverse verloofde Nina van Hulten uit Drunen op Facebook. "Het is een moment dat ik nooit meer zal vergeten. Ik stap nu voortaan met een speciaal gevoel de Baron in!" Haar toekomstige man Ceuleers: "De Efteling heeft dit super geregeld voor ons."

De Efteling is vaker het toneel voor hartverwarmende huwelijksaanzoeken. Zo werd vorig jaar nog een vrouw ten huwelijk gevraagd in de houten achtbaan Joris en de Draak. Een jaar eerder gingen mannelijke Efteling-bezoekers op hun knieën op de tribune van de show Raveleijn en voor het entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

ZIE OOK: Hartverwarmend huwelijksaanzoek tijdens dagje Efteling

Reacties