Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris annuleert parade vanwege sneeuw

06-02-2018, 17.01 uurBeeld: @ED92live

Bezoekers van Disneyland Paris moeten de dagelijkse parade vandaag missen. Vanwege de sneeuw in Marne-la-Vallée gaat Disney Stars on Parade in het Disneyland Park niet door. Dat is zojuist bekendgemaakt via de omroepinstallatie in het park.

"Omwille van het slechte weer is de parade gecanceld", aldus een voice-over. "Onze excuses voor het ongemak." Eigenlijk zou de optocht om 17.00 uur plaatsvinden. Het komt haast nooit voor dat de parade niet doorgaat. Eerder vandaag werd openluchtvoorstelling Happy Anniversary Disneyland Paris al geschrapt.

Ondanks de sneeuwval zijn buitenattracties als Big Thunder Mountain, Disneyland Railroad en Orbitron momenteel nog gewoon geopend. Wel is loopingachtbaan Indiana Jones and the Temple of Peril de hele dag buiten gebruik.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be