Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn wordt rookvrij in 2018

06-02-2018, 17.16 uur

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn mogen voortaan niet meer zomaar een sigaret opsteken. Het rookbeleid van het Overijsselse pretpark wordt dit jaar verder aangescherpt. Verspreid over het park komen enkele speciale rooklocaties te liggen. De rest van het attractiepark wordt volledig rookvrij.

Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Avonturenpark Hellendoorn sluit zich aan bij het project Rookvrije Generatie, een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds.

"Op die manier beschermen we kinderen tegen tabaksrook en tegen de verleiding om later zelf te gaan roken", legt de voorlichter uit. "Kinderen kopiëren immers het gedrag van anderen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door als één van de eerste pretparken in Nederland een rookvrijer park te creëren. We vragen onze gasten om het goede voorbeeld te geven."

Sinds vorig jaar was het al verboden om te roken in de wachtrijen voor de attracties. Een sigarettenautomaat is inmiddels uit het park verwijderd. Avonturenpark Hellendoorn gaat op zondag 1 april weer open.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be