Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-achtbaan Baron 1898 nu ook open als het vriest

09-02-2018, 18.41 uurBeeld: @Diejotje

Baron 1898 kan sinds kort ook draaien als het vriest. Tot voor kort moest de populaire dive coaster in de Efteling gesloten worden als de temperatuur in de buurt kwam van het vriespunt. Dankzij aanvullende maatregelen is de Baron nu ook operationeel bij temperaturen onder nul.

"Er zijn inderdaad wat aanpassingen geweest, waardoor we langer open kunnen blijven bij vrieskou", bevestigt een woordvoerster van het attractiepark aan Looopings. Ze benadrukt dat er al sinds de opening in 2015 gewerkt wordt om de Baron 's winters zo vaak mogelijk te kunnen openen. "Dat lukt steeds beter."

Waterachtbaan De Vliegende Hollander is nog wel gesloten als het vriest. De Python en de Bob zijn tot en met eind maart dicht vanwege ingrijpende onderhoudsbeurten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be