Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Duinrell haalt 'schadelijke' energiedrankjes uit de schappen

06-02-2018, 20:46 uur | Reacties

In Duinrell zijn vanaf komend seizoen geen energiedrankjes meer verkrijgbaar. Bezoekers van het Wassenaarse attractiepark die graag Red Bull drinken, zullen die in het vervolg zelf mee moeten nemen. De verkoop van de zoete oppepdrankjes wordt gestaakt.

Dat laat een woordvoerster van Jumbo Supermarkten aan Looopings weten. De eet- en drinkgelegenheden in Duinrell worden verzorgd door horecaketen La Place, tegenwoordig onderdeel van Jumbo.

ZIE OOK: Attractiepark Slagharen stopt met verkoop van energiedrankjes

"Wij kunnen melden dat La Place, in overleg met Duinrell, bij haar vestigingen in het attractiepark zal stoppen met de verkoop van energiedranken", aldus de voorlichtster. "Op deze manier is het assortiment van La Place goed afgestemd op de uitgangspunten en doelgroep van Duinrell."

Looopings kon afgelopen maand al bekendmaken dat ook Attractiepark Slagharen energiedrankjes uit het assortiment haalt. Walibi Holland blijft voorlopig wel Red Bull verkopen, ondanks herhaaldelijke waarschuwingen van kinderartsen. Zij wijzen op schadelijke effecten als rusteloosheid, paniekaanvallen, hartritmestoornissen en nierfalen.

ZIE OOK: Walibi Holland blijft Red Bull verkopen ondanks waarschuwingen

Reacties
Bijdrage