Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Pretpark organiseert The Year of The Walking Dead

06-02-2018, 19.00 uur

Fans van The Walking Dead kunnen in 2018 hun hart ophalen in het Engelse pretpark Thorpe Park. Het attractiepark in Chertsey staat het hele jaar in het teken van de populaire tv-serie, onder het motto 'The Year of The Walking Dead'.

Zo opent in de meivakantie The Walking Dead Living Nightmare Extreme, een angstaanjagend doolhof vol met zombies. Weekenden in mei en juni zijn omgedoopt tot Apocalypse Weekends. In het zomerseizoen - van 21 juli tot en met 3 september - vindt een heuse Zombie Hunt plaats. Bezoekers moeten rennen voor hun leven in een bosgebied aan de rand van het park.

Ook tijdens de zomeravonden in juli en augustus komt The Walking Dead terug. Daarnaast draait het Halloween-seizoen - van 5 tot en met 31 oktober - dit jaar helemaal om de post-apocalyptische serie.

Van The Walking Dead zijn tot nu toe acht seizoenen gemaakt. Later dit jaar gaat het negende seizoen in première. In Nederland wordt de tv-show uitgezonden door FOX.

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be