Efteling

Dolenthousiast Brits koppel ontdekt de Efteling in schattige video

14-02-2018, 20:55 uur | Reacties

Hoe is het voor Britten om voor het eerst naar de Efteling te gaan? Het attractiepark nodigde afgelopen najaar twee Britse youtubers uit voor een tweedaags bezoek, inclusief een overnachting in het Efteling Hotel. Dat leverde aandoenlijke beelden op.

"Ik wil al naar de Efteling sinds ik op mijn 12e foto's zag van dit ongelofelijke sprookjespark", vertelt Maddie Moate terwijl ze samen met haar vriend Greg Foot op weg is naar de Efteling. Al bij het zien van het hotel valt haar mond open van verbazing. "Het lijkt alsof het gebouw zweeft!"


ZIE OOK: Video: dit vinden Amerikaanse Disney-fans van Disneyland Paris

Eenmaal in het park staat als eerste de nieuwste attractie Symbolica op de planning. De Botanicum-scène met een enorme fantasievis maakt de meeste indruk. "Echt briljant." In uitkijktoren Pagode valt het Moate op hoe groen de Efteling is. "Wat een ongelofelijk mooie wereld", jubelt Foot over Fata Morgana. Ook de Python en Raveleijn vallen in de smaak.

De twee proeven ondertussen typische Efteling-snacks als een gefrituurde aardappel op een stokje en een ambachtelijke stroopwafel. En tussen neus en lippen door heeft het koppel nog een handige tip voor pretparkbezoekers die snel misselijk worden in achtbanen.

Binnenkort verschijnt deel twee van de videoreportage, met onder andere wildwaterbaan Piraña, het Sprookjesbos en Droomvlucht.ZIE OOK: Britse fans: 'Toverland heeft beste personeel van alle pretparken'

Reacties