Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dolenthousiast Brits koppel ontdekt de Efteling in schattige video

14-02-2018, 20.55 uur

Hoe is het voor Britten om voor het eerst naar de Efteling te gaan? Het attractiepark nodigde afgelopen najaar twee Britse youtubers uit voor een tweedaags bezoek, inclusief een overnachting in het Efteling Hotel. Dat leverde aandoenlijke beelden op.

"Ik wil al naar de Efteling sinds ik op mijn 12e foto's zag van dit ongelofelijke sprookjespark", vertelt Maddie Moate terwijl ze samen met haar vriend Greg Foot op weg is naar de Efteling. Al bij het zien van het hotel valt haar mond open van verbazing. "Het lijkt alsof het gebouw zweeft!"

Eenmaal in het park staat als eerste de nieuwste attractie Symbolica op de planning. De Botanicum-scène met een enorme fantasievis maakt de meeste indruk. "Echt briljant." In uitkijktoren Pagode valt het Moate op hoe groen de Efteling is. "Wat een ongelofelijk mooie wereld", jubelt Foot over Fata Morgana. Ook de Python en Raveleijn vallen in de smaak.

De twee proeven ondertussen typische Efteling-snacks als een gefrituurde aardappel op een stokje en een ambachtelijke stroopwafel. En tussen neus en lippen door heeft het koppel nog een handige tip voor pretparkbezoekers die snel misselijk worden in achtbanen.

Binnenkort verschijnt deel twee van de videoreportage, met onder andere wildwaterbaan Piraña, het Sprookjesbos en Droomvlucht.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be