Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geert Wilders neemt trouwste fans mee naar de Efteling

02-02-2018, 10.24 uur

Altijd al samen met Geert Wilders een ritje willen maken in Droomvlucht? De PVV-leider wil zijn tien trouwste fans trakteren op een dagje Efteling. Hij heeft een website gelanceerd waarop PVV-stemmers zich kunnen aanmelden voor een gezamenlijk bezoek aan het Brabantse sprookjespark.

"Zoals u misschien weet ben ik een enorme fan van dit attractiepark en zou ik daar graag een keer naartoe gaan met mijn trouwste volgers", aldus Wilders op de themasite efteling.pvv.nl. Hij vraagt geïnteresseerden om aan te geven waarom ze geselecteerd zouden moeten worden.

"Uit alle inzendingen zal ik de tien volgers met de meest originele motivatie uitnodigen om mee te gaan." Er wordt geen datum voor het bezoek genoemd. Ook is niet duidelijk of de Efteling extra veiligheidsmaatregelen gaat nemen. Daar worden geen uitspraken over gedaan.

Een woordvoerster van het attractiepark benadrukt dat de Efteling het uitje zelf niet organiseert. "We zien wel vaker dat politici op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan onze Wereld vol Wonderen, voor een onbezorgd dagje uit", zegt ze. "Bij ons is iedereen welkom."

Geert Wilders, die permanent beveiligd wordt, staat bekend als een grote Efteling-fan. Oud-Kamerleden vertelden enkele jaren geleden dat hij tijdens een fractie-uitje wel zeven keer achter elkaar in Droomvlucht stapte.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be