Efteling

Geert Wilders neemt trouwste fans mee naar de Efteling

02-02-2018, 10:24 uur | Reacties

Altijd al samen met Geert Wilders een ritje willen maken in Droomvlucht? De PVV-leider wil zijn tien trouwste fans trakteren op een dagje Efteling. Hij heeft een website gelanceerd waarop PVV-stemmers zich kunnen aanmelden voor een gezamenlijk bezoek aan het Brabantse sprookjespark.

"Zoals u misschien weet ben ik een enorme fan van dit attractiepark en zou ik daar graag een keer naartoe gaan met mijn trouwste volgers", aldus Wilders op de themasite efteling.pvv.nl. Hij vraagt geïnteresseerden om aan te geven waarom ze geselecteerd zouden moeten worden.


ZIE OOK: Geert Wilders verklaart liefde aan de Efteling: 'Ik ren altijd als eerst naar Droomvlucht!'

"Uit alle inzendingen zal ik de tien volgers met de meest originele motivatie uitnodigen om mee te gaan." Er wordt geen datum voor het bezoek genoemd. Ook is niet duidelijk of de Efteling extra veiligheidsmaatregelen gaat nemen. Daar worden geen uitspraken over gedaan.

Een woordvoerster van het attractiepark benadrukt dat de Efteling het uitje zelf niet organiseert. "We zien wel vaker dat politici op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan onze Wereld vol Wonderen, voor een onbezorgd dagje uit", zegt ze. "Bij ons is iedereen welkom."

Geert Wilders, die permanent beveiligd wordt, staat bekend als een grote Efteling-fan. Oud-Kamerleden vertelden enkele jaren geleden dat hij tijdens een fractie-uitje wel zeven keer achter elkaar in Droomvlucht stapte.

ZIE OOK: 'Dankzij Droomvlucht in de Efteling kunnen we Geert Wilders begrijpen'

Reacties